Conversations

Conversations 21 - 40 of 43
Photo of Nathan
Translate on Blog
On the Yola Blog instead of having the little thing to select language it looks like this: But isn't it supposed to look like this...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Nathan
Site analytics in IE 9
Hi, I found that the site analytics don't work in IE 9. It is all over. But, I know why it is doing this. It is because IE 9 doesn't have...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Nathan
Duplicate email message is broke
Hi Yola employees/ engineers. I just found a problem with an error message on the Edit Profile form. I typed in a duplicate email on ...
  • 2 me toos
  • 5 replies
  • Problem
  • Acknowledged
Photo of Nathan
503 service unavailable error
Hello Yola, as of right now at 12:00am in the USA, all Yola websites are down. Mine, and some of my friend's websites. I think they are ...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Nathan
Wont let me go to My Yola
Hi, when I got to my Yola, it goes straight to the homepage and says "trying to log you in" with a spinner. Screen shot: Is Yola d...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Nathan
Broken link on features page
Hi, there is a broken link on the features page. When I click "View all features ยป", it goes to the 404 page. Screen shot: Just th...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Nathan
Problem with the new preview window
Hi, on my Memberhip system website, on all of the jaavscript codes, it says 'Welcome, , " instead of "Welcome, Nathan" If I go to the ol...
  • 1 me too
  • 7 replies
  • Problem
  • Not a Problem
Photo of Nathan
Widgets will not load
Hi, the widgets in the site builder (Specifically the MP3 widget) Won't load. It keeps saying "Loading component" And I tried the site b...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Acknowledged