? bug with "About Me" blog widget.

  • 1
  • Question
  • Updated 10 years ago
  • Answered
It won't publish the change to the "Title" (in Thai), it allows the initial input.
Checking the published result shows the same title and on returning back into the editor it has remained unchanged.
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi Peter,
Did you click the Update My Site button in the Site Builder to make the changes to your site live. Please give this a try, go to the live blog page, click Refresh Browser and see if the change is live. Let me know if this doesn't implement the change live.

Emmy
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
No change Emmy.

Repeated it and still no go with the update immediately.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Just so I am clear, you are:
1. Changing the title of the About Me widget
2. Clicking on Update My Site
3. Going to the live site
4. Clicking the Refresh Browser button
5. But the change does not show live

When you look back in the Site Builder, does the About Me widget have the change you implemented, or did it revert back to the wording it had before you made the change?
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Hi Emmy,

Points 1-5 are correct.

When I go back into the Site builder the widget remains as it was prior to attempting the change.

As mentioned if I make the change and click OK it comes out of the edit mode and the widget hasn't changed even at this stage.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Thanks for clarifying! It is good to know we are on the same page. What browser are you using? Would you be able to try making this change from another browser such as Firefox or possibly another computer? If you are not currently using Firefox it is a free download if you would like to give it a try: Download Firefox.

Please let me know if you are able to try this and how it goes; thanks!
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
No difference with IE, Firefox or Chrome.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Ok Peter, thanks for trying that. Would you please submit a request to us from the Help Menu in the upper right hand corner of your site builder, click Contact Support, please include a link to this thread. We will continue to assist you from there.

Thanks,
Emmy
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Thank you Emmy.