Edit DNS, CNAME Record

  • 2
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
  • (Edited)
I really need help!
I tried to add a CNAME entry to my dns settings but i made an error now everytime someone types in my website address it gets redirected to this other website. Can anyone help me with undo-ing the mistake I made.

Kind Regards,

J Page
Photo of Jamato300489

Jamato300489

  • 9 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 7 years ago

  • 2
Photo of Lyndon

Lyndon, Official Rep

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Jamato, could you please provide us with your Yola website address/domain so we can take a look at these settings.
Photo of Jamato300489

Jamato300489

  • 9 Posts
  • 1 Reply Like
HI there again, i've been trying to connect my forum to my domain via a CNAME in my DNS settings but i'm a little bit confused and can't get it to work, below are the forum support instructions to me from my forum support:

In the generally entitled field "source", "origin", or "alias" enter the prefix of sub-domain (i.e. "Forum" if you want to use the sub-domain forum.my_domain).
In the generally entitled field "destination" or " target host ", enter the original url of your forum, adress.my_forum.
You will maybe have to inform the TTL (Time To Live): give the maximal possible value.

I would really appreciate some help, I cant get this to work with my yola domain.

This reply was created from a merged topic originally titled
DNS Settings and CNAME Destinations.
Photo of Jamato300489

Jamato300489

  • 9 Posts
  • 1 Reply Like
Thank you, the problem has been fixed I used the yola site to contact support and they managed to help me out.

Thanks again.