Adsense not displaying any ads at all

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Acknowledged
Hi,

I have tried various browsers and created and recreated google ad scripts for the google widget and yet nothing appears on the site.

I have noticed that over the past 2 years this is an issue. Could some please provide me with a fix on how to get this sorted.

Regards
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
Have you double checked on this again Rafiek?
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hi,

Please share your site domain with us so we can look into this with you.
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi,

Its http://www.bufcor.co.za.

Not sure what you mean by double checking? Cleared cache, republished, added new code...if there is anything else to check, let me know.
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
Hi Rafiek, glad to see you are also South African.

I don't see any ad codes on your site. Could you tell me which pages you added them to ?

Also, if you would have me take a look, kindly send me your login details and i will sort it out for you : rynaldos@gmail.com
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
Also, is it text ads or image ads ? Any other 3rd party advertisers other than Google Adsense ? You are approved with them right ? I know once you include adsense codes, it take a while to reflect but not days. Let us sort this out for you.
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi,

Yeah I am.

I've added them to all. If they not coming up in the source its possible its not being saved correctly.

See attached.

Its the South African in me that would ask for your identification and if you work for yola before giving you my credentials? :)

Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
As far as approval goes, the ads were working before. Majority of them are images. Its basically one code snippet per webpage.
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
Hi Rafiek, i noticed something here ... DON'T use the Adsense capsule !!!!!!!! Instead, use the normal HTML Capsule on your right hand side to add the code ! Don't use this !!
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
When did this change? What's the point of the adsense widget then? Lemmie check that quickly.
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
Please check that ! I have used this widget before and got problems. Might be a bug or something. I have however, NEVER had problems using the dircect HTML widget. Let me know !
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
LOL i understand ! I have been with Yola for years now and i myself use their platform so there is nothing i don't know (in regard to working with this platform).
Photo of Sajid-M

Sajid-M

  • 119 Posts
  • 2 Reply Likes
This may be off-topic, but why don't you have a little bar on your picture saying EMPLOYEE or REP, or similar?
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Because Rynaldo is a long time Yola user so he knows the tool really well but he is not employed by Yola. Rynaldo - thanks for helping out!
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
Thank you Monique :)
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
Must add : nice site you have ! Going to need some marketing , but really good !Check this out : http://www.redcoalmedia.biz
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks. I'm not a website developer or anything. Just tried to get this off the ground. Thanks for the site...will check it out.
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
Changed it to html. Just copy & pasted the adsense code into the html widget. Nothing displaying...
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
and you ad code is set to active in your adsense account ? usually pasting it in the HTML widget also requires you to use 1 x space after the very last closing tag in your code. i have no problem checking it out for you. you could always just change your password once done. this will take a few minutes to rectify
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
final thing, also make sure you PUBLISH your site again after adding the code.
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
I checked the script. This is what I added to the html widget.

#
#
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
not to sure... all the tags are closed script to /script.
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
then i dont see what the problem can be as my ads are all working. its hard trying to fix something without having access to the problem.
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
valid point. whats your addy so i can send you the info.
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
hi Rafiek, my email is rynaldos@gmail.com i am available
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
will forward you the info...
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
hi Rafiek,

i am busy with your site right this second. i took your ad code and moved it to the same column as your text(left) - just below. i also included my ad code (in green) just below that. my ad code immediately displays as you can see. go and take a look at your site real quick. perhaps your ad code (the one you are using) is not set to active in your adsense dashboard. please check on this and let me know or gladly mail me your adsense login details and let me check.
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
Yeah I see your add being generated. When you say active are you talking about authorization? see attached?
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
or the channel & url?



Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
I added bufcor.co.za and www.bufcor.co.za to the url settings...sometimes google is a bit finicky about http://
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
maybe I should delete all the ads and channels and recreate them again...
Photo of RSPublishing

RSPublishing

  • 298 Posts
  • 9 Reply Likes
yes, that you can do. if it still fails to function and you need further assistance, kindly send me your details and i will get it sorted for you.
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
sure let me try that and if all else fails will buzz you.
Photo of RafiekTheReal

RafiekTheReal

  • 20 Posts
  • 0 Reply Likes
I requested a PIN on adsense...not sure if that will help. Weird that the ADs just disappeared.