Advanced domain settings not working

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
In the 'Advanced Domain Settings' area the 'details' button is only working on my first domain. I have tried in Firefox and IE. I need to edit all of my domains, can you please fix your website.
Photo of Zoe Stimpson

Zoe Stimpson

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • sad

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Zoe,

Thank you for your post. We are experiencing an intermittent bug with the Advanced DNS Settings on Yola. Please send the specific settings you would like changed to support@yola.com so that we can add those settings for you (as soon as I get the email, I will change it for you).

If you are trying to setup your email addresses, please follow the tutorial by either creating an account on Google Apps or Windows Live and when you get to the point where you need to make changes to your domain's settings, send those settings to me so that I can change for you. The link to the tutorial: http://www.yola.com/tutorials/creatin...
Photo of Zoe Stimpson

Zoe Stimpson

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank-you for your reply. I have sent you an email. Hopefully we can resolve this issue quickly. Thanks
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Thanks Zoe - I've replied to your email. Please check your junkmail folder if it does not arrive.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Zoe,

This bug has been fixed and you will be able to edit your domain settings in Advanced Domain settings again. We are sorry for the inconvenience and appreciate your patience, please let us know if you have any further troubles.

Kind Regards,
Emmy