All info on all pages has been lost!

  • 1
  • Problem
  • Updated 10 years ago
  • Solved
I was unaware of the recent technical problems until it was too late - if that is the cause of my problem. I had no problem logging in, but tried a few different styles and it skewed all my pages and was stuck that way for two days. I kept getting errors and put the explanation in the "tell us what happened" box but nothing changed. I was finally able to put the original style back on yesterday but have lost images, links and text from all pages except one - I have over 100 pages. I have written support several times but have gotten no response. Has this happened to anyone else? Synthasite - are you able to restore my pages or do I have to rebuild them all? Please let me know.
Thanks
Photo of bubba

bubba

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated but hopeful

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi bubba,

I'm sorry to hear this happened. If you have sent an email to us in Support, we will definitely get to it. Could you post the URL of your site so that I can find your email to check out the problem?
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi bubba - I've found your support ticket and will reply to you there.
Photo of bubba

bubba

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Marije - thanks for looking into the problem. Here is my url as requested http://alaskadigipic.synthasite.com/
Photo of bubba

bubba

  • 18 Posts
  • 0 Reply Likes
Marije - do I need to be looking somewhere else for your reply? It has been a couple of days and I am hoping you have learned something.
Thanks,
Bubba
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi bubba - I replied to your emails last night, we are looking into your problem and will get back to you during office hours. I apologise for the wait!