Anyone having an issue login into Sitebuilder today?

  • 2
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
  • (Edited)
Can't seem to log into Sitebuilder for the last hour or so.

Getting this:

An error occurred while processing your request.
Reference #97.4125eb3f.1411137351.82937d4

Site i'm working on loads slowly as do all my other .co.uk sites.

Anyone else having this issue?
Photo of Grant

Grant

  • 29 Posts
  • 4 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 2
Photo of Grant

Grant

  • 29 Posts
  • 4 Reply Likes
Actually, now all sites are down.

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 1628750480

Varnish cache server
Photo of Jackie

Jackie

  • 640 Posts
  • 35 Reply Likes
Official Response
Hi Grant,

I can confirm that yola.com is unavailable, and as result you won't be able to access theĀ Sitebuilder. We are currently experiencing downtime with our upstream provider, and they have told us they are working on a fix urgently.

However, all published sites are up. If your site is down could you supply me with your domain name so that I can look into this for you?

Apologies for any inconvenience this may have caused! We will update this thread and soon as we have more information.
(Edited)
Photo of Grant

Grant

  • 29 Posts
  • 4 Reply Likes
It's Intermittent Jackie, so i'm guessing this is down the the same issue. It's been glitchy since this morning, had a few 503 pages across over 100 sites. I'll leave you guys to get on with it. Keep up the good work guys.
Photo of Jackie

Jackie

  • 640 Posts
  • 35 Reply Likes
Hi Grant,

I'm pleased to let you know that our upstream provider has been able to sort out the problem and theĀ Sitebuilder is back up! If you continue to experience any problems please let us know so that we can look into it.

Thanks for your patience!
Photo of Grant

Grant

  • 29 Posts
  • 4 Reply Likes
Sometimes its just a case of kicking a server.lol

Have a great day Jackie.