Anyone else getting issues with the builder? (might just be me)

  • 3
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
The html editor wont open for me.

Also a few other little things. Images widgets wont move around the page for example.

I'm using firefox 3.5.2

Most sites are working fine but i noticed on facebook it said to me "your using a old version of a browser try updating to... these alternatives"

Lee.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 3
Photo of Alex

Alex

  • 3448 Posts
  • 39 Reply Likes
the site buolder is fine for me & facebook is fine for me on FF 3.5
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
i think its the .2 - its bugged
Photo of Alex

Alex

  • 3448 Posts
  • 39 Reply Likes
ohh,

i never saw the 2 on your topic post!
Photo of Amy Long

Amy Long

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I am using Explorer...
Photo of Alex

Alex

  • 3448 Posts
  • 39 Reply Likes
same here but Yola is bilt for use in Firefox,

it still works in Internet Explorer but not as fast
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi Amy

I've responded to you on this thread: http://forum.yola.com/yola/topics/bui...
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
I'm having issues too... the newly added updates are messing things up.
Photo of Donald

Donald

  • 2991 Posts
  • 37 Reply Likes
It took me five minutes to delete a widget, everytime I clicked the "x" it took me to the bottom of the widget instead of deleting it. I had to delete all the text in the widget first, then click the x.
Photo of Denise

Denise

  • 393 Posts
  • 3 Reply Likes
I have a few glitches I deal with daily on Yola. The main thing I am a little nervous about is once my site is up and running, ready for visitors, I just hope it will be a site folks want to come back to. Boomers site looks great and acts fine so I am hoping mine will be up and running as well.
Photo of Denise

Denise

  • 393 Posts
  • 3 Reply Likes
oh, I lied, I have 3.0.14 Lee. They snuck one by me, maybe I will upgrade. ttyl, denise
Photo of Denise

Denise

  • 393 Posts
  • 3 Reply Likes
I need to hear from folks with sites. I am getting nervous here because what I do have on my site is not loading up on my sisters computer. She uses IE and a friend uses FF. Neither of them can see my slideshow, all 10 or so photos, only 3 photos:( Does anyone have this problem? I just don't want to do all these hours of work and then have a site that doesn't display right.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
sounds like a file name issue - check all your filenames very carefully, lower and upper cae etc.
Photo of KanThaiDecor

KanThaiDecor

  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
Working fine for me....I am not using Firefox 3.5 yet though until all my addons catch up to it.
Photo of Laura

Laura

  • 148 Posts
  • 2 Reply Likes
Is there a way to download the older version again I am using the oldest and it works for all sites they just recommend the newer version but usually you can click a button and they let you through like for example yahoo I just have to say continue to the newest version of Yahoo A T&T Mail Beta And yes I use Firefox. I cannot use a newer version because My computer does not let me :( sad but yola site builder works.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
With firefox you can check for newer versions by clicking 'help' then 'check for updates'

If you wanted to go back to an older version you would just uninstall firefox then go there site http://www.mozilla.org and download another version.

At the minute Firefox have 2 version out 3.0.x and 3.5.x - confusing - they say 3.5.x is faster.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
OK<

I think it was an add on messing with firefox

OR

Installing the newest Flash did the trick.

1 or the other i did both fixes at the same time and dint really test which 1 of them worked.

But all is well now.

Lee.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Great to hear Lee; thanks for letting us know!

Emmy
Photo of Boomer

Boomer, Champion

  • 2055 Posts
  • 84 Reply Likes
Is the site builder down at the moment ???
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I just logged into my site builder now.. and I had no problems. However, I am not using the most recent version of FF. I don't know if that makes any difference.
Photo of Boomer

Boomer, Champion

  • 2055 Posts
  • 84 Reply Likes
Ok it's back..... sorry - false alarm!
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
We had a very brief network problem. Please try again now and let us know if you still have a problem.
Photo of Boomer

Boomer, Champion

  • 2055 Posts
  • 84 Reply Likes
I've been cruising along the whole day and then suddenly it bombed out.
After numerous attempts I couldn't log back in.
I'm relieved in a way that it wasn't my side !

@Littleus - glad to see you got your name back :-)
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
@Boomer - I had to change my name in my Yola account. But least I am whole again! It was really weird being just "Little".
Photo of Blondie

Blondie

  • 101 Posts
  • 1 Reply Like
Site Builder isn't working for me, either. Can't update or publish a new web page.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Could you try clearing your cache? If you are still unable to update or create a new page, let us know.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Everyone try and download the newest flash.

It worked for me today.

http://www.adobe.com/products/flashpl...
Photo of Didi

Didi

  • 27 Posts
  • 3 Reply Likes
I have the newest Adobe Flash... hasn't solved the problem at all for me!
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
I don't think your problem is the same as what these people are reporting, which is why updating your flash player won't help. Please see my answer to you on this thread: http://forum.yola.com/yola/topics/tea...