Banner picture isnt loading correctly in builder

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
my banner picture wont will load, however, it wont stay on the page even if i save it, and it wont show up on the preview page
Photo of Mikhaila

Mikhaila

  • 6 Posts
  • 1 Reply Like
  • frustrated

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi Mikhaila

I'm sorry that this is causing problems.

Would you mind answering the following questions for me as well as trying the following suggestions:

1. What browser are you using?
2. What template are you using?
3. How are you trying to implement your banner?
4. Can you share with us your url so that we can take a closer look?
5. Can you try implementing your banner through a different browser and see if this makes any difference?
6. Can you try clearing the cache in your browser and re-log back in and try loading your banner again.
7. What file type is your banner?

I'm sure that we'll get to the bottom of this.
Photo of Mikhaila

Mikhaila

  • 6 Posts
  • 1 Reply Like
1.Firefox
2.Midnight (i think)
3.i am just pressing on the "edit banner" and then "change banner image"
4.i havnt published my site yet...i can if you want me to, but i was ganna buy a professional name....and i dont have my credit card with me now
5.ok, ill try
6.ill try that
7. it is a jpeg (made in photoshop)

thank you
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Let me know what happens after you've tried step 5 & 6.
Photo of Mikhaila

Mikhaila

  • 6 Posts
  • 1 Reply Like
ok, i figured it out! my picture was too big...i just changed the size, and it works now! thanks for the help
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Yay!!! I'm glad it was figured out. =)
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Thanks for your help Littleus :)