Blog Bug?

  • 1
  • Problem
  • Updated 10 years ago
  • Solved
Archived

This conversation was archived and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

Im having problem on my blog right now, i had a hundred blog post before i update my blog today, but after i update my blog only those new post only shown on "Categories", those recent blog post i made last time didnt show, but when i check my blog manager all post are still there, but the problem it didnt show on "Categories".

This is the screenshot of post listed on my blog manager.








Blog Page at http://featured.synthasite.com/blogpa...

Reported by: Rich
Photo of Rich

Rich

  • 237 Posts
  • 7 Reply Likes
  • at http://featured.synthasite.com

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello,
Sorry you are experiencing this problem! Would you please submit a request to us from the Help Button in the upper right hand corner of your Site Builder, click Contact Support. We will assist you from there.

Thanks!
Emmy
Photo of Rich

Rich

  • 237 Posts
  • 7 Reply Likes
ok, emmy tnx, i already sent my report there, sorry if i double sent.

Thanks so much,
-Rich
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Cool! We will assist you from there.

Emmy
Photo of Rich

Rich

  • 237 Posts
  • 7 Reply Likes
Hi,

I just want to update that i already fix the problem by updating those blog post that didnt appear on categories 1 by 1, although it takes time, the good is it works, but even i fix the problem until now im thinking that the problem still exist and i hope it will be check and fix soon as possible.

Thanks,
-Rich.