Blog comment not showing up

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Solved
I left a comment on my blog to test if it's working and apparently it's not because the comment isn't showing up on either the main blog page, or the specific post I left it on.

I've looked on my computer at home and also at work and it's not showing up on either. I also logged into Disqus because I thought maybe as moderator I had to approve the comment before it shows up and so made sure to check mark it approved but it's still not working.

If you need the address(es), they are:

http://farragio.yolasite.com/blog.php
http://farragio.yolasite.com/blog/low...

Perhaps I'm missing something but otherwise there seems to be a problem.

Thanks in advance for the help.
Photo of farragio

farragio

  • 90 Posts
  • 9 Reply Likes
  • wondering

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello farragio,
I have also taken a look at your blog and am not seeing any comments showing up. When I look in your Sitebuilder under the "Settings" area of the Blog Manager I am not seeing and Disqus code, did you add it there at one point? Here is where it would have gone:



Kind Regards,
Emmy
Photo of farragio

farragio

  • 90 Posts
  • 9 Reply Likes
Hi Emmy,

I've added the code to the Settings page and see the Yola test comment on the post. Thanks for the help.

Just for clarification, on the main blog page where all the posts are listed and the comment section is at the bottom of the page, it says 0 Comments, so does that comment section operate separately from the comments area on each individual post? (Sorry if my question is confusing.)
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello farragio,

Well done on adding your comments! The 0 comments that you see are just for any comments added to that particular comment box. If you wish to have a running counter of comments on each post, please follow the steps detailed here: Display # of comments made on your Disqus platform.