Broken Links.

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Solved
In My Yola on the left the bottom 3 links to
Support
Facebook &
Twitter
are broken and load a 404 page.



Just to let you know.

Loving the new features.

John M.
Photo of John McCarthy

John McCarthy

  • 1292 Posts
  • 99 Reply Likes
  • happy

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hi John, thanks for reporting this but this links work fine for me. Are you on Yola Silver or Free? (I am on Yola Silver, I don't know if that would affect those links I don't think it would)
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Eeek, they are broken for me as well, and should work for all account types. Thanks so much for reporting it.
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hey John, what page is this on? They all open for me. (Should I clear my Cache?) I am using Google Chrome.
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Hi Nathan,

As John said, it's in MyYola. We've already reproduced it in house and an engineer is working on it, if it makes you feel any better, they all worked fine for some of our staff and were broken for others, so you're not the only one. I tried clearing cache and it didn't resolve the issue for me, but I would never clear cache with the intent of breaking something unless I was QA'ing it. We appreciate your enthusiasm, as usual, but we can take this one from here!
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Okay, thanks Laura!
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
And it's fixed! Thanks again for reporting it John, we really appreciate it!