Cannot get to the builder

  • 1
  • Problem
  • Updated 11 years ago
  • Acknowledged
Archived

This conversation was archived and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

Login problems continue



Firebug:

Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes

Posted 11 years ago

  • 1
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
must be a bottleneck yoru side - i can get in - maybe a slight delay.

Lee
Photo of Alex

Alex

  • 3448 Posts
  • 39 Reply Likes
i can log in 2
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
gateway checks out, ping checks out, speed checks out.
Photo of Boomer

Boomer, Champion

  • 2055 Posts
  • 84 Reply Likes
I'm not having the same problem as you Peter, but what I am having is the following:

I have a new little site I'm busy with.
One page has 6 images (Ave. 40kb each) and 9 text widgets. Not one HTML widget.
I'm lucky if it loads one out of five times. It's been like that for 4 days now.

Here's a shot of my least favorite Gif at the moment:

loader
Photo of Alex

Alex

  • 3448 Posts
  • 39 Reply Likes
:( i hate that GIF too
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Thanks for confirming that Boomer. Mine has been hit & miss for three days. Sometimes can't even get a Firebug reading.

That's a gif? And I thought it was a problem with my discount monitor :(
Photo of Sanja

Sanja

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hey peter.. were you trying to get into the Yola Code site builder?
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Nope. Just into Yola :)
Photo of Sanja

Sanja

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Just wondering cuz someone from Thailand was in the sitebuilder..so I was curious! Maybe it was John?? This is a mystery!
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
John isn't in Thailand
Photo of Monique

Monique

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
I've asked some of the guys to look at your firebug info, Peter.
Photo of Sanja

Sanja

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Very strange Peter. Take a look at this:

http://sitebuilder.yola.com/sites/D81...

What do you make of that?
Photo of KanThaiDecor

KanThaiDecor

  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
Would be awesome to visit Thailand some day though
Photo of Sanja

Sanja

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Never mind.. I think it's the site where the person was before coming over to Yola Codes.
Photo of Monique

Monique

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Guys

So sorry - I have been out for a couple of hours. We are looking into this right now and will get back to you shortly!
Photo of Monique

Monique

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Peter: Can you log out and in again and let us know if you still see errors or loading issues?
Photo of Monique

Monique

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
We believe this problem has now been solved, although I am hoping Peter can confirm this for us.
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Same again Monique,

Screen shot 02:38

Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes


It's now stalling.
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Really slow loading.
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Typical thoughput. eg: Yahoo

Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Peter,

I will ask the engineers to have a look at this again.
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Thanks Kershnee
Photo of Brent

Brent, Official Rep

  • 64 Posts
  • 18 Reply Likes
Hi Peter,

Apologies for the inconvenience.

I have taken a look and cannot see any obvious errors. Response times are quick and I have no problem accessing the website or sitebuilder.

Please let me know if you are still experiencing this problem.
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Hi Brent,

The problem remains. It's extremely slow loading. It stalls and other off shore sites are loading fine.

I can persist and it will function. That is fairly recent but the overall slowness is marked.

Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
So on your side it's fine.

This side the infrastructure is fine but Yola is inhibited.

What does that mean?
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
At exaclty 06:46 (GMT +7) hours the the login noticeably quickened. no stalling. and no misaligned login or yola page.
Photo of Monique

Monique

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Peter

Changing the status of this thread back to active as per your request. At the time that I went offline several hours ago all was ok to the best of our knowledge and I hadn't heard back from you yet. I just got up to check on things and saw your further responses, so I am concerned.

However, an hour ago you indicated that things were good on your end, but I will leave this thread as active until you let me know that it is ok to close it.
Photo of Peter

Peter

  • 2569 Posts
  • 113 Reply Likes
Hi Monique,

It's back to it's tricks again.

I called the ISP>then to the satellite people. Neither have anything indicating a problem.
I gave them the URL and they reported that it wouldn't open completely and that the movement was extremely delayed.

The physical layout is that the Gateway is in a city about 80 Kms from the ISP HQ. The signal is fed from the dish to the ISP. They do what they have to and then shunt it back to the satellite where I tap ino it.

The hub of the satellite organisation (IPStar) is in Singapore and I don't know how that fits into it. They then allow a feed to my ISP (CSLoxinfo) in Bangkok. ( I am approx 110 kms land distance from theThe ISP and about 60 Kms from the gateway). then they titre it out to subscribers. I am on an ADSL system with a nominal rate of 256 KB/sec download and 128KB/sec upload. The speed from the ISP to me is as nominated the upload is about half of the nominated rate.

The collector dish is within 12 cabled meters of the connect jack. There is a "box" presumably some type of modem at this point. This then feeds a wireless router.

The router is within 3.5 meters of the PC unobstructed. There's a strong signal at the "box", the router and the PC.

I have been using Firefox and Chrome but never concurrently during this period. FireFox version 3.0.11. Auto-updated within the last 24 hours.

A second PC on the same network demonstrates the identical effect.
Photo of Monique

Monique

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Peter: I have sent you an email about this.

Anyone else reading this thread: If you have any performance issues with the Yola website or site builder, please report it here.