cannot load stuck on loading screen

  • 3
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
hi, i am having a very annoying problem. when i go to create my first website it gets stuck on the "synthasite loading" screen. ive waited and waited but it will not load. please help
Photo of wacotaco

wacotaco

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 10 years ago

  • 3
Photo of Tai

Tai

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I am having the same exact problem. I signed up, went through the email verification and when I clicked on "create a site", it wouldn't do it.
What's wrong??
Photo of wacotaco

wacotaco

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
it would be nice if someone would actualy help
Photo of Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes

Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes, Champion

  • 2582 Posts
  • 279 Reply Likes
Sorry that you both are experiencing this problem...

Could you share what operating system you are using and browser you are using? Firefox is the browser of choice when using the site builder.

I just now created a new site with no problem. I wonder if you could try to refresh your browser and or empty your cache and then try to load your site builder again?

Ed
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
wacotaco and Tai,

Did ed's suggestions help you, or are you still having problems with your sites?
Photo of Shaka

Shaka

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
i am
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Shaka - I will answer you on your first post in a minute: http://forum.yola.com/yola/topics/my_...
Photo of Aerosmith1

Aerosmith1

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
I HAVE THE SAME EXACT PROBLEM!!!!!Whenever i click "open" it loads forever i just sit there forever watching a blank screen that says "loading synthasite" its very boring and annoying.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello,
Ed gave a good suggestion on this thread; could you try his suggestion and see if that makes a difference.

Thanks,
Emmy