Can't add links anymore

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
Hi there, I have a question: since yesterday, I have not been able to add links to text, using the built-in text editor or to pictures, using the option within the "edit" panel from the "picture widget". The "choose your link" pop up appears right, but stays blank, with no option like "external page", "yola page", "hosted file" and so on as it used to do, only "cancel" and "ok".

Nothing has changed for my part since yesterday, is there a maintenance issue with the server? I'll wait another day to see if it stays like this. But I wanted to ask nonetheless (if it can help discovering problems, then it's always good to ask.)
Photo of BadDog

BadDog

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Nazlie

Nazlie

  • 1721 Posts
  • 51 Reply Likes
Hello BadDog

We are not currently doing maintenance on our side and you should be able to add links.

Have you by any chance pasted text from another source such as MS Word directly into your site? If you have, then this might be the cause of your problem. Have a look at this tutorial for more details: My site won't load in the Sitebuilder.

If you have not pasted text from another source, please send us a link to your site (if it is published) so that we can investigate why this is happening.

Thank you
Nazlie
Photo of BadDog

BadDog

  • 7 Posts
  • 0 Reply Likes
Logging out completely from the sitebuilder, closing the browser, clearing the cache and relogging in did the job and I'm now able to add links. Client-side problem then! Thanks anyway!
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Thanks for the update, BadDog,
We are glad to hear that you are able to add links now!