Can't Remove Widget from Page

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Solved
Hi!

I've been received this problem since a couple day, and I don't know why.

Can you solve this problem, or is there anything I can do to remove the widget?

My site : ansyori28.yolasite.com

I've try to used more than 2 browser ( IE, Firefox, Chrome ), and none of them can solve this problem. :-(

Can you help me?? :-/
Photo of Ans Yo Ri

Ans Yo Ri

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Ans Yo Ri

We're looking into this, and will come back to you as soon as we have any news. Thank you for your patience.
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Ans Yo Ri

We have responded to you via e-mail. Thanks.
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello ahmed kandil

Can you please provide your domain name for us to track your Yola account and check? Thanks.
Photo of Meet Joe Black

Meet Joe Black

  • 9 Posts
  • 1 Reply Like
Thanks Stefan, this me Ahmed but using my facebook login, i already managed to get the job done, now i am facing another problem someone is copying my work and i wanna block him from viewing my website i have his IP Address. is this possible? Thanks in advance
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Ahmed

I'm sorry to tell you that it is currently not possible to block someone's IP address to prevent them from viewing your Yola website.

To keep someone from copying images on your website, you could consider watermarking them by using one of these services:
Photo of Daniel Bae

Daniel Bae

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I am also having trouble deleting widgets.

http://environmentaljustice.yolasite.com
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Hi Daniel,

I tested deleting widgets on your page in Chrome and Firefox and was able to do so without a problem. Can you tell us what happens when you try? Are you receiving an error message? Also, please check out the initial troubleshooting section of this tutorial and let me know if that helps.