collapse and expand blog posts

  • 2
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
The blog widget "collapse all posts" does not show any lead-in paragraphs. This has changed and the lead-ins only work when you choose "expand first post only". I requested help through Yola's support on December 18th and still don't have an answer.

Also the keyword cloud widget is not working correctly: choosing too many words and not the most popular.

Any timely help available?
Photo of 20ox02

20ox02

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes
  • a tree in the forest that fell and no one heard

Posted 9 years ago

  • 2
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi 20ox02,

We're still working on a fix for this problem and we expect it will be released in the next few days.

Apologies for the delay - this one ended up being more complicated that originally thought.
Photo of 20ox02

20ox02

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes
Seems like the "collapse blog posts" is fixed.

Tags widget, as you note above, still does not work and now I find the blog "Categories" widget does not work too.

Thanks for the update, I look forward to communication on a fix.

Toby Elwin
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Can you post your site's URL so that we can take a look?
Photo of KanThaiDecor

KanThaiDecor

  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
Hi Marije....I am having the same problem with categories.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hey there,
Can you tell me what seems to be happening with the blog Categories widget. Is this happening in the Site Builder or on your published site and what are the symptoms. Any information you can give us would be really helpful. Thanks!!

Emmy
Photo of KanThaiDecor

KanThaiDecor

  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
Emmy.....I am not sure if 20ox02 is having the same exact problem but what happens to me is that when I click any category it just goes to a version of my main blog page....It is also larger and I get some side scroll.....http://kanthaidecor.com/home-decor-bl... Just click any category and you will see....Oh I did try it out on Firefox,IE and Chrome...all the same
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi John and 20ox02,

Ok, yes looks like a bug, thanks so much for bringing this to our attention, an engineer will be looking into this.

We'll let you know as soon as a fix is in place.

Emmy
Photo of 20ox02

20ox02

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes
So for the delayed reply.

When you click on a blog category, though you are taken to a new page, you do not receive a filtered list of only that category, but a list of all the blogs.

Toby
Photo of 20ox02

20ox02

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes
My site is: http:www.amajorc.com/blog.php
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Ok, I'm back again!

All fixed up... a big round of applause for a very stellar Yola engineer! Please republish your site (Update Site) for the fix to be applied. Again, sorry for the inconvenience, we do appreciate your patience while we worked on that.

Please let us know if you have any further troubles.

Kind Regards,
Emmy
Photo of 20ox02

20ox02

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes
Great appreciation for the fix and the communication throughout.

Thanks for such a consistently good experience.
Photo of 20ox02

20ox02

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes
opps, looks like the keyword cloud widget is still not working correctly: no matter the setting it shows all the keywords: select 7, shows all; select 9, shows all...
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi 20ox02

I am not able to see your tag cloud on this link: http://www.amajorc.com/blog.php

Have you added your tag cloud already? Perhaps you need to update your site for the tag cloud to take effect? Can you please try this and then see if you're still having trouble with this. Thanks.