Deleting site is not deleting at all.

  • 1
  • Question
  • Updated 10 years ago
  • Answered
I have been trying to delete a site but it seems to be stuck at "Deleting site..." message at the top right corner. This is after I committed to "DELETE".
Photo of Chin-Fah, Heoh

Chin-Fah, Heoh

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Chin-Fah,

I'm sorry to hear this is happening - would you mind logging out of the site builder, logging in and trying again?

If that doesn't work, would you mind letting us know which browser you are using and if your site is published, could you post the URL?
Photo of Chin-Fah, Heoh

Chin-Fah, Heoh

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Marije

Here's the URL http://sitebuilder.yola.com/ide/index...

The site is http://www.next-iq.com

The browser if Firefox 3.0.10.

Really appreciate your help

Thank you
/Chin-Fah
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Chin-Fah,

Can you try these steps (you could be experiencing a bug, but we'll need to find out!):
1. Unpublish your site - click on the down-arrow next to the yellow "Update My Site" button, click on "Publishing Settings" and then click on "Unpublish my Site".
2. Try to delete your site again.
3. If it won't delete, navigate to another site in your account or logout of the site builder, go back and try and delete it again.

Please let me know if that helps at all?
Photo of Chin-Fah, Heoh

Chin-Fah, Heoh

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hey Marije

Thank you so much. It worked! Funnily though, I tried to do it with IE7 but didn't work. But with FIrefox, I have deleted the site.

Thanks again and great help
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Glad to hear it worked - we'll definitely investigate on our side.