Discuss about the "possible" bugs noticed

  • 1
  • translation missing: en.shared.topic.styles.singular.talk
  • Updated 10 years ago
Discussion about the "possible" bugs noticed
Here we can discuss the "possible" bugs we encounter. But all the time they are not bugs, sometimes its our inability to understand it or sometimes they actually are bugs. So lets discuss the things which you encounter as bugs. If they are one of the misunderstandings, official help desk or other users might help, in other case the bug would be noticed
Photo of Green Girl

Green Girl

  • 531 Posts
  • 12 Reply Likes
  • feeling stupid, god know why..!! ha ha

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of Green Girl

Green Girl

  • 531 Posts
  • 12 Reply Likes
i noticed something very strange today, don't know if its a misunderstanding/wrong way of handling things/possible bug :P
"2 column widget" behaves strangely when edited in other way, while in one way its fine.
Editing WAY 1 (perfectly fine): my page

Added 2 column widget



navigated to properties



edited the values for margins, n its worked perfectly fine



Editing WAY 2 (encountered some problem): i was on the same page, added 2 column widget again, was added properly, then i shifted the vertical line which divides the both sides, towards left by approx 1-2 cms.



moved to properties to change margin values, as soon as i changed the margin...



i tried alot, but i couldn't get that vertical line back, i had to delete the widget and embed a new one again to get it working.
in some cases, if there is a text widget/HTML widget inside the 2 column widget after following the "editing way 2" everything disappears :(
I have encountered this problem for 4th or 5th time.
i m using firefox (latest version), window XP
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
HI Monica,

Thanks for the great info. Can you tell us what browser and operating system you are using so we can try and replicate your problem? This will help us fix it. I'm sorry if we have asked for that information in a different thread.
Photo of Green Girl

Green Girl

  • 531 Posts
  • 12 Reply Likes
Ruth, probably my last post was just too big.. lol,
in the last line i have mentioned that i use firefox (latest version), window XP :)
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Wow Monica!

This is a fabulous idea! A thread to report bugs or clear up misunderstandings about the tool is going to be a HUGE help to us!

Your bug report on the two column layout widget is excellent. It is definitely a bug. Your detailed description with screenshots is very helpful. We will work on fixing this.

I hope other people will use this thread to report bugs or ask questions about how SynthaSite works.

You are a star!!!
Photo of Green Girl

Green Girl

  • 531 Posts
  • 12 Reply Likes
I m flattered after reading "you are a star!!!" :P
Photo of Green Girl

Green Girl

  • 531 Posts
  • 12 Reply Likes
I noticed this bug is fixed..!!
wO.oW, You guys are a combination of magical brains, amazing dedication and blessed soul.
Photo of Green Girl

Green Girl

  • 531 Posts
  • 12 Reply Likes
I have encountered the above said bug again, since last few days :(

Anyways, here is something which i noticed.
Some templates are a bit out of place in some cases. As i m experimenting and trying all available templates i will report more later.
Till then, this on.
Though its not serious, but looks a bit out of place..
Here we go:


The above one is normal, now here we have a look at another screenshot.



Dont know whether its a bug or not, just wanted to let you people know about it
Photo of annoyer707

annoyer707

  • 294 Posts
  • 7 Reply Likes
I have a bug too. I reported it a long time ago but still no reply:-( Every time i try to open up my index to edit it it just keeps loading and loading. I think it may be some html i put in. I use Opera and Safari as my browsers and i use Windows Vista.

Photo of annoyer707

annoyer707

  • 294 Posts
  • 7 Reply Likes
i did that twice but ill do it again
Photo of annoyer707

annoyer707

  • 294 Posts
  • 7 Reply Likes
ok i sent it
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
annoyer707, just did some digging and we are currently working on your bug. It needs some of the techs to look at it. We haven't forgotten about you! It's still a work in progress.
Photo of Green Girl

Green Girl

  • 531 Posts
  • 12 Reply Likes
Hi everybody :)
I just wanted to know about the status of that 2 column bug i have reported in this thread.
That bug is giving me nightmares :'(