DNS Settings not showing and affecting emails

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved

I'm currently trying to set up my e-mails for my domain. I initially had 1 email account (paid for) with Yola email but after some embarrising issues with attachments not being sent when using a mac safari browser I decided to use Google Apps.

I did what was needed to set up Google and Verified the account as shown in the tutorial, I still couldn't verify the acount so I added the TXT string from google to my DNS Settings, after I did this my Google Apps account Verified.

I set up my email addresses on Google Apps and found that I could send emails from the gmail account but when people replied it went to my Yola email account.

I then Deleted my Yola Email Account to try and stop any confliction issues.

When I try looking at the DNS Settings I get a fault saying 'Oh-oh. Something has gone wrong. We're going to close advanced settings quickly. Please give us a moment and try again. Thanks'

So I have verified with google Apps but it seems my emails aren't getting directed from my Yola domain 'kinetic6.co.uk' to my gmail accounts! Please help as this is affecting my business.

Thank you to anyone who can help.
Photo of Kevin Marriott

Kevin Marriott

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Gop


  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi Kevin. There have been some issues with the DNS manager used by Yola and the errors that you have stated are symptomatic. It is something they are working on for a global fix but at the moment they are fixing accounts one by one. I would expect a response to this posting within a couple of hours. At the moment I would sit tight and wait for their fix.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Kevin,

I have alerted the DNS Team to assist with this. Thanks for your patience.
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hello Kevin,

I am sorry for the late reply.

I have checked your domain and it seems that all the DNS records are there as they should be. Can you please tell me if you are still not receiving emails correctly.

If you need any further assistance, please let us know.