Domain/Publish Issue

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
I have a domain for my website which I made with Yola and it isnt coming up. The website is even clearly published but still it says its not published. Everytime i publish it, it says I need to buy a domain when I already have a .co.uk domain?
Photo of Zaman

Zaman

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hello Zaman,

Can you please tell us your domain name so we can look into this for you.

Many thanks for working with us on this.
Photo of Zaman

Zaman

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of Zaman

Zaman

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
www.pictactoe.co.uk is the domain.
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Zaman

Your site is up and running on my end:



Can you please clear your cache and check again if you can open your site?
Photo of zaman.bux

zaman.bux

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
That's not the issue. Of course the website and the domain are up, but on the Yola website where I have to edit the website, it says it hasnt been published and that I still need a domain when I clearly have one. Pictactoe.co.uk!
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Sorry for the confusion, we misunderstood your complaint. I checked in your Sitebuilder and it seems you have resolved the issue. Please let me know if I am still misunderstanding the issue.