Emails don't get through when sent.

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
I've set up an email "link" in my website for people to use, but I get a message that it won't connect to my Google server?? I tried everything I know to do. Too it uses Microsoft "Live" as an email host. I guess that's OK, nothing goes through because of the server issue.
Photo of Deke Moffitt

Deke Moffitt

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hello! Do you have it with your exact email address in there? Could you post a URL to the page so we can take a look? It might be a Google problem too, but it depends how you put it in on your page.

But if you need to share your email, please contact support@yola.com with it because this is a public form, everyone can see it and it might get in Google search results and you might get random emails from people you don't know (AKA Spam).

Sincerely,
Nathan
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hello Deke,

Thanks for your message. I did recently reply to the email you sent to us as well. Please post the URL to the page that contains your email address on this forum or reply to my email. We will gladly continue to work with you on this.

Cheers!
Brianna
Photo of Deke Moffitt

Deke Moffitt

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes
Is this what you are looking for?

http://mail.google.com/mail/?hl=en&sh...

Deke
Photo of diane

diane

  • 1238 Posts
  • 121 Reply Likes
Hi, Deke,

Brianna and Nathan were asking for the url to your page on your site where you have the email link.

It sounds to me like you were testing the link yourself and received an error? The link code is designed to open the email client on your computer. Live is not an email client as such. You would need to configure something like Outlook to have this link work properly. Here is a link on how to do that: http://www.siteground.com/tutorials/e...