entire website got small, dancing photos, dancing tabs.

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
my site is small, on my site builder it just turned small, and the tabs at the top are acting funny, they are dancing all over the place. All the text is small, the photos are small, the photos in the file manager are small and dancing all over the place. help!!
Thanks
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hi there John,
I am sorry you are having this problem.
Would you be able to share your URL with us so we can take a look at your site?
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks Jeremy, http://www.courtlandwoodworks.com/ of course though the published website is fine, the site in the editor is what's going haywire. Thanks for your help
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hi there John,
Is there anything that you have added recently to your page after which it started jumping?
I see you have some text added on your door-installation-rates page form another source...
Could you please try removing this and adding it to a program like notepad to strip any unwanted formatting from it and then re-adding it to your page.
This might help with your jumping.
As to the size are all your windows displaying smaller or just Yola?
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
Nothing was added jeremy, all I did was create a folder in my files manager called clip art, then I started to copy photos that were in my file manager main area that had been there for weeks and I tried to copy them into the new folder clip art. When I attempted that, it seems that's when it all happened.
I went into my browser for the hell of it and cleared cache, but still no luck.
I hadn't messed with the labor rates page at all in a month. But I deleted the text and widget anyway. And it's just yola site builder page that is small, the rest of yola and the rest of the world is fine, it is just the build page.
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks Jeremy, just yola is displaying small, the entire site builder is small, but everything else is fine, this page I am typing on is fine, browser is fine etc, but when I get to the site builder, it is all small.
On the labor rates page, I have not edited that in a long time, the problem started when I tried to drag some photos into a file in my "File Manager" then all hell broke loose.
I will try your suggestion regardless though.
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
OK, I tried your suggestion, nothing has changed.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
John, you could try and delete that file you mention above from your file manager.

Your not using Chrome are you?

Have you tested it in another browser see if it still happens?

Lee.
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hi John,
I checked your page and there is still code on it - this often happens when you have text added from outside. I would suggest deleting the widget completely and see if this helps at all. Again, if you have no luck with this, please let me know.
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
Duke, no not using Chrome, I deleted all new files from my files manager and still got problems Duke. Thanks for your suggestions.
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
i know your problem john. that happenes with me at another place and it also was doing it with a templete called Logistix.
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
What is Logistix smithy? that sounds familiar.
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks for your help guys, but I still got the problems. I deleted the widget and nothing has changed. You do understand Jeremy that the entire editor page is small, not just my website in edit mode. All the yola tabs etc. Help!
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
@John: I think a screen shot would really help us see what you are referring to. Also, what style/template are you using?

@Smithy: Can you tell us more about what you saw with the Logistix style?
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes


You can see in the tabs area there is a rogue tab called "Trade Related Websites", and also it might be hard to see that the entire site page is small, since there is no reference.

And the style I am using is thunder brown. I tried other styles but they are doing the same thing as well.

Oh yeh, by the way, I am using Firefox.
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
leave the URL of the site builder preview page - me or someone will have a look at the code see whats up. You see the live site wont contain the same code because you havnt updated since the problem arised.
Photo of John McCarthy

John McCarthy

  • 1292 Posts
  • 99 Reply Likes
Hi John,
Could You try this:
-go to the 'view' menu in firefox
-go to zoom
-then click reset
see if this works as i think this could be an accidental zoom
Thanks
John Mc
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
John Mc your a genious!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
That did the trick, and man ol man do I feel like a you know what!!!
Good job man!

I haven't the slightest idea how that happened? I was just moving pics to a folder in my files manager and wham, I must of hit something bad.

Good job John Mc, good job.
Photo of John McCarthy

John McCarthy

  • 1292 Posts
  • 99 Reply Likes
no problem,i thought it looked familiar (ive done it before)
Happy To Help :D
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Thanks for the fix John Mc--gold star!
Photo of John McCarthy

John McCarthy

  • 1292 Posts
  • 99 Reply Likes
Thanks for the stars guys :D
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
Yep, I am aware my live site won't reflect the site builder version, since thank goodness I have not updated the site. Yikes.
Is it a good idea to leave my URL to my site builder version here on the live forum? Couldn't anyone access it and raise bloody hell with it, or even delete it? Thanks
Photo of John McCarthy

John McCarthy

  • 1292 Posts
  • 99 Reply Likes
i believe it is fine to leave the link ,im pretty sure no one can mess with your site
Photo of John Morris

John Morris

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
As ya all can see above, problem fixed!!!!! Thanks John!!!!