Error message

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
Hi,
please for few days i have this error message on my site:

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

my site is: http://vampirewarzone.yolasite.com/

Thank you for your help!

Tom
Photo of Tomáš Kotinský

Tomáš Kotinský

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Tom

I'm sorry to hear that you're having some difficulties. I am able to see your site up and running here: http://vampirewarzone.yolasite.com/

I've attached a screenshot of what I see when I navigated to your site. Can you please confirm if this is correct? If you are not able to see this, can you please try clearing the cache in your browser and see if that helps?

Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hello Tomáš!

This is what I see when I visit that URL with Google Chrome:



Is this the correct website?

Can you post a screen shot of what you see?
Photo of Tomáš Kotinský

Tomáš Kotinský

  • 26 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello all,
thank you for your reply. This error message is showed every day, when i update my site then it's showing correct....
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hello Tom,

It now sounds as though you are seeing this error message while in the sitebuilder, not while viewing your site published online, is that correct? I did take a peek at your account, as well as your published site and did not see an error message in either locations. Please share a screenshot with us of the error message that you are seeing. Here are guidelines for taking a screenshot: How to take a screenshot.

We are excited to help you resolve this, Tom. Cheers!