Formatting has been lost!!

  • 2
  • Problem
  • Updated 11 years ago
  • Acknowledged
Archived

This conversation was archived and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

Whats gone wrong?
There seems to be a problem with the formatting on my website today. All text boxes seem to be too wide and text touching the side of the page template. Pictures also out of position. I have reformatted my index page to try and get it to look correct but all the other pages are the same. This has occured after your recent upgrades. Also now alot of the synthasite windows no longer fit my screen. eg. update comformation window was originally quiet small, it now fills my entire screen. I am usinf IE6 and it appears the same on other PCs
Photo of stuart

stuart

  • 32 Posts
  • 0 Reply Likes
  • worried

Posted 11 years ago

  • 2
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Stuart,

Sorry to hear about this problem - would you mind posting your URL so that we can take a look?
Photo of djknight

djknight

  • 30 Posts
  • 0 Reply Likes
me 2 experiencing same problem after synthasite upadates now i hve re do all the content work..
Photo of stuart

stuart

  • 32 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Marie
Sorry, the url is www.codnor.info
If you then look at the station page you will see the typical problem. All the text and pictures are against the left hand border. Also the text boxes should be the same width as the pictures.
The page should have equal left and right margins, which seem to have disappeared.
Please Help.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Stuart - would you mind clicking on Help > Contact Support in the top of the Site Builder and sending an email to us in Support.
Photo of poet01

poet01

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
www.ultimatesite.synthasite.com my images will not display correctly, when i try to go to my account to change this it doesnt load, it just keeps saying loading. so i cant change or update my site. i will look back at it later just to make sure, thank you for your time.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi poet01 - if your site is not loading in the Site Builder, it could be that there is a problem with some HTML you have added to the page. Could you click on Help > Contact Support so that we can take a look and help you in Support.