Forum displays incorrectly using Firefox on Yola

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
Hi All

I have recently started a Forum for my Website.... (Forumotion) the problem is, When
viewing it in Firefox... the forum shows up really tiny..... it is strange.....
But it works fine in other browsers.......

this is what it looks like in Firefox

http://img10.imageshack.us/i/forum1o....

and this is how it is suppose to look

http://img198.imageshack.us/i/forum2c...

It seems to load fine with Firefox if I visit the official link to my forum.. but it displays
incorrectly when viewing my forum embedded into my website

here is the code i used to embedd it

Any ideas? My users are complaining. LoL
thanx!
Photo of kaddy080

kaddy080

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello kaddy080

Can you please post the code you are using here? You will need to enclose the code using <!-- your code goes in here-->.

Then hopefully we can see why this is occurring.
Photo of kaddy080

kaddy080

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
oops, i forgot to paste it. Here it is here

oh.... what the heck? it doesn't show up???
Photo of kaddy080

kaddy080

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
sorry, only just read your post fully

<!iframe src ="http://linux4unme.forumotion.com/" width="100%" height="100%">
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi kaddy

Thanks! Seeing that code confirms my suspicion! Please try using actual height values instead of 100%. For example: height="600px"

You can adjust the number to your preferred height.

That should resolve the issue. Please let me know if it does not.
Photo of kaddy080

kaddy080

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes!!! it fixed it! Thankyou So much for such a Quick reply!! :)
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Fantastic to hear! I'm glad it worked out for you :)
Photo of kaddy080

kaddy080

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
Sanja I have 1 more question.... is it possible for me to stretch my Forum's width??? On my official forum page it is nice and big..... here it is here
http://linux4unme.forumotion.com/

but on my website "embedded" it only takes up about half the width

http://www.linux4unme.com/forum.php

any ideas?
I've tried changing the value of the width but it just stretches to the right and doesn't look right.......

thankyou!
Photo of Will

Will

  • 224 Posts
  • 4 Reply Likes
I put a negative left margin and made it wider on my page therecipebook.org/forum.php
Here is the code I used to do it: "margin-left: -64px
Put it in the style section of the code.
Photo of kaddy080

kaddy080

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes
the only code I use to embedd the forum is the one at the very top of this page..... it just links to the main one and embeds it on my site
so there is no style section to the code I used.........

any other ideas?
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi kaddy080,
Sanja is not currently online but I will ask her to come and have a look at this when she does and see if she is able to offer any further suggestions, she is our resident expert in this area. Thanks for you patience!

Kind Regards,
Emmy
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello kaddy080

Thanks for your patience. When I visited the link you shared above, this is what I see. I do not see your forum displaying at half-width? It seems to fill up your page width nicely.



Perhaps I am misunderstanding? Please do let me know!