Getting the "It works!"message and some other odd messages

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
Hi Yola,

For some reason I am getting a couple error messages. The first I got a "It works!" message and second I got "No input file was specified."

My site's URL is: http://www.rememberingstevejobs.co.cc/

Thanks,
Nathan
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
  • confident

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Hi Nathan,

Where exactly are you seeing these messages? I had no troubles pulling up your site and everything looks to be correct published. I'm sure we'll have it sorted promptly once we know where to direct our attention :)
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hi Brianna,

I was seeing it on my site when I visit the published version. But it looks like it is fixed now. :) Thanks.
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Awesome , Nathan. Glad to hear everything is running as it should be!
Photo of Peter Williamson

Peter Williamson

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Yola Team,

I am experiencing this error periodically when I visit my published page: morrobay50th.com.

Sometimes it happens when I visit a page and press back, and other times it simply happens immediately. Please help me fix this! Thank you for the help in advance.

Kind Regards,

Peter
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Hi Peter,

Is there any chance you could post a screenshot of the error so we can get an idea if it's a message from Yola or from your browser? Is this happening across all browsers or a specific one? Thanks for your help in troubleshooting this with us!
Photo of Peter Williamson

Peter Williamson

  • 6 Posts
  • 0 Reply Likes


I'm using Safari, and it appears to work on other browsers...
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hi Peter,

I use Chrome, but it's working for me on Safari:



I see that the last reply you posted was 3 hours ago as of the time I wrote this reply. Is it working for you now?