Google Adsense Problem

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
Can anyone let me know if there is a problem with Google Adsense as it doest seem to be working the loading page does not disappear?
Photo of Craig

Craig

  • 449 Posts
  • 11 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Craig,

If you are unable to access Google Adsense I would suggest contacting their support team to check if they are having any issues. Here is a link to their support - http://adsense.google.com/support/?hl=en
Photo of Craig

Craig

  • 449 Posts
  • 11 Reply Likes
Is anyone else having this same problem? Its something to do with Yola not Google as it wont even show up the box to paste the code into!!
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Did you try add the code to an HTML widget? Make sure you have copied the entire code. Let me know if this works.
Photo of Craig

Craig

  • 449 Posts
  • 11 Reply Likes
But surely the whole point of the Google ad sense widget is to do this why are we having to do alternative things to paste code into Yola sitebuilder, this seems ridiculous!!
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Craig - one of the reasons we have an Adsense widget is in the event people don't yet know what the HTML widget is for. Please could you try Kershnee's suggestion of the HTML widget and let us know if that helps.

Other tips:
* When you first paste the code the ads might not show up. They can take a short while to be initialized by Google. Wait a few minutes and then click the "Refresh Page" button. This should cause the ads to display.
* Did you copy the complete code that Google Adsense provided you with? Try copying and pasting it again (delete the original code first).
* Is your site updated?

If you need further help, please also post a link to the page you have added the ads to.
Photo of Craig

Craig

  • 449 Posts
  • 11 Reply Likes
Hi Marije,

No this did not work!