Google showing half of it only and not going live.

  • 2
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
Yes please help me i am having a problem with my Adsense showing up fully. When i place the code in my site it cuts off half of it and never shows up ..it just say "page " on it..it was working fine before...on my second page you can see it but now it wont work at all.. my site is www.vacationandwork.com and my email is mikemacmoney@gmail.com please help me....
Photo of kevin

kevin

  • 16 Posts
  • 0 Reply Likes
  • horrible

Posted 9 years ago

  • 2
Photo of Kershnee

Kershnee

  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Kevin,

Are you still having this issue? I am able to view your Google Ads on your pages. Do you not see this:



Photo of Njohneer

Njohneer

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Kershnee,

My ads are showing as cut off in my Firefox 3.5.7 and IE 8.

Please see http://www.householdbudgetnerd.com/ho... .

I've attached a screenshot, too.

Thanks,
Nathon

Photo of Njohneer

Njohneer

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I found this forum and question searching Google.
I'm not a Yola customer.
If you have time and the answer, would you please let me know?
Thanks,
Nathon
Photo of Njohneer

Njohneer

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
I found the solution:

I was using my AdSense block as a backup URL for my Chitika ad block.

Apparently Chitika cuts off the bottom.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I'm happy to hear that you were able to resolve the issue. :)