Help Cant verify my site. Followed instructions.

  • 1
  • Question
  • Updated 10 years ago
  • Answered
Photo of Sharleen

Sharleen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
if you are following the instruction leter for letter then the text your using should be correct. Have you re published your site?
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
PS. i presume your using these instructions http://www.yola.com/tutorials/google-...
Photo of Sharleen

Sharleen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Hi Duke thanks for the reply, I have followed your advise but my problem still exsists.I am very new to all thi stuff. Wish I new what i am doing wrong.
Photo of Sharleen

Sharleen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
I have done what you have said still no joy. Just to confirm I am using thier free site will this make a difference?
Photo of Sharleen

Sharleen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanx for all the help all is now well
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Sharleen,

I'm sorry you are having this problem. Can you check the code you put in the field to make sure that you entered the proper part, you need to just enter what is between the " ". It should look something like this:

aYppv+WP404wX65zgyzqfWRMMAEhpAGVl0LBUVcGbSA=

Can you check this out, if you entered more than what was between the " " then remove the other part and try to reverify again.

Let us know if you are still having trouble.

Emmy
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Hi Sharleen, are you sure thats the URL - you dont need the www.
your URL would be http://sejewellery.synthasite.com

However even that does not work - can you try to publish your site - maybe even choose the new .yolasite subdomain option.

Lee.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello,
It looks like you have entered the proper string of code, so that is good! Can you try clicking the yellow Update Site button and then go back into Google Webmaster and click Verify again.
Photo of Sharleen

Sharleen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Ihave updated my subdomaine and followed all your advice but still no luck. I am using your free service.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi Sharleen,
I have looked at your source code again and see that the string of code has not been entered properly. Can you please take a look at what you have in your site builder in the Google Webmaster field. You will see that yours has content=" at the beginning, remove that and then try to reverify. Let us know if this does not solve the problem.
Photo of Sharleen

Sharleen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanx for all your professional help Emmy I realy appreciate it and am glad to say that my problems are solved.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Sharleen

When I view the source code of your homepage, I see this Google Webmaster metatag: content="xFzyGeMhJU3fe7SI3HekThffgv0AmJyPM4sCEi0A7Ck=

You should have pasted: xFzyGeMhJU3fe7SI3HekThffgv0AmJyPM4sCEi0A7Ck=

Delete this portion: content="
and then update your site.

If you still have no luck, drop me an email at support@yola.com and I can correct this for you.
Photo of Sharleen

Sharleen

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanx a heep>: I am verified and have submitted my site map all seems to be well.

P.S Where can I pick up som tips on how to use this blog or chat area.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Excellent! Well done for persevering.

Are you looking for tips on how to use this customer forum, or did you have something different in mind?
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Great news Sharleen - im happy for you.