help kill this error

  • 2
  • Problem
  • Updated 10 years ago
  • Solved
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

<!--[endif]-->

this problem is back when trying to insert blocks of text .... it doesn't show when previewing in firefox but it is when previews in IE ...... this is reocurring every now and then .... at first I used the remove formatting button and it fixed it now that doesn't seem to help /........ this is driving me nuts please help
Photo of Mark Kelly

Mark Kelly

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 10 years ago

  • 2
Photo of Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes

Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes, Champion

  • 2582 Posts
  • 279 Reply Likes
okay I know this one well

The way to get rid of it is to simply click just to before the first letter of the first word just after the unwanted info (You see there are so many items to) and then click delete until that first letter is next to the last letter or punctuation in the text directly above the unwanted info, then click enter as many times as is necessary to achieve the desired look. Someone may run into this problem in the future so I just thought to add it.

Example of extra info:

simply cheap siding exterior walls? Does it have GFCI protected power or none at all? Laminate flooring or plywood? is it on pressure treated runners or none at all? Do you want it to last 1,5,10 or 30 years?

<!--[if !vml]--><!--[endif]-->

You see there are so many items to consider when planning a purchase such as this. When building my play-home I took into consideration not only the enjoyable use by your child but the growth in height as well.
Photo of Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes

Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes, Champion

  • 2582 Posts
  • 279 Reply Likes
I posted that last month somewhere else and it's good to be here too because this post is more relevant
Photo of Mark Kelly

Mark Kelly

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
yeah cheers for that .... its a long way round ..... would be good to get to the bottom of the problem ..... why does it not show when building in FF .... only IE
Photo of Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes

Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes, Champion

  • 2582 Posts
  • 279 Reply Likes
glad it worked for you now I am glad I had the problem arise on my site to help others

take a look at my site and you will see how much could go wrong with all I have on it

http://honeybearplayhomes.synthasite....
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
Thanks mredsayhi for the fix!

Mark, does this happen when you are cutting and pasting from a Word document?

Pasting from a Word Doc creates problems with formatting. If you really want to cut and paste then this is one possible solution: copy it from Word, paste it into something like Notepad, and then copy that text to paste into your text widget. Seems lengthy but eliminates the problems brought by using text directly copied from Word!

Please let me know if I'm off base here.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Mark

Please can you post the URL of your site so that we can take a closer look? We would like to find out what is causing the error and if there is anything we can do from our side to fix it.
Photo of Mark Kelly

Mark Kelly

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello guys ..... Ruth I think you could be right as it is everytime I paste out of word ...... but over the last few days a couple of things have went strange ..... urdemand.com homepage text doesn't load in IE but does in FF ..... Will try what Ruth has sugguested and see if the bugs go .....

thats again for all your help