HELP! My Yola sitebuilder does not work!!

  • 1
  • Question
  • Updated 6 years ago
  • Answered
I went to edit my site, and I could not edit text, or move a widget anywhere. I could only see the outline of a widget! I am on a Windows XP SP3 Computer, on Google Chrome. This is the first time using Google Chrome for Yola.
Photo of Lego City News

Lego City News

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi LCN,

I think the first thing to do it to clear your browser cache and if that doesn't help then try with another browser. See how that goes and get back to us here if you're still in difficulties.
Photo of Lego City News

Lego City News

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
I am pretty sure I cleared it, but I Google Chrome is not giving me a button that says "Clear Browser Cache". I cleared it when I said Delete Browsing History, but that still does not work. I tried Mozilla Firefox, and that worked just fine! I would think the Google Chrome be compatible with Yola.
Photo of Gop

Gop

  • 7473 Posts
  • 2115 Reply Likes
Hi LCN,

The function of Clear browsing data ... in Chrome is correct for clearing the cache.
Photo of Lego City News

Lego City News

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
Ok!
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
We do support Chrome. If you were struggling to load the Sitebuilder using chrome, it could be due to an add-on or other third party application like toolbars. There's also some general troubleshooting tips here: My Site Won't Load in the Sitebuilder.
Photo of Lego City News

Lego City News

  • 21 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks! I will check out the link!