How do I get rid of the "Site does not exist" message at login?

  • 1
  • Question
  • Updated 6 years ago
  • Answered
Several months ago I changed my site around with a new look (ThaiWx.yolasite.com). I actually started a new one from scratch and deleted the old one, keeping the original name. Ever since then when I log into Yola to make changes I get a "Site does not exist" message and I click on the o.k. button to get 'see you later' type messages. Waiting another few seconds I am logged in and at my site as usual. So, no problem but just wondering if there's a way I can lose the error message.
Appreciate any help and thanks for a great hosting service.
Dan
Photo of DanS

DanS

  • 13 Posts
  • 1 Reply Like
  • happy

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Dan$

I've checked your account, and I'm afraid I wasn't able to replicate the error you are reporting. Everything works the way it's supposed to. Can you please try these general trouble-shooting steps:

If none of these options helps, please let us know.
Photo of DanS

DanS

  • 13 Posts
  • 1 Reply Like
Hi Stefan and thank you for your speedy reply. You diagnosed this spot on. My desktop computer has been the only PC used when logging into Yola to edit my site. Your suggestions pointed right to this particular browser as I had no problem trying with other PC's. Although clearing the cache did not correct the issue ("Site does not exist" message remained) I did find by deleting the book marked "Favorites" URL I always used fixed it. I guess it may have had something with it that referred to my previous site? I manually typed in my Yolasite address and the site came right up with no error messages. I then book marked that and all is well.
Thank you again!
Dan
Photo of Laura Thomas

Laura Thomas, Social Media Coordinator

  • 4536 Posts
  • 211 Reply Likes
Glad to hear it DanS, thanks for letting us know!