HTML Error

  • 2
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
My webpage(s) won't load up the first page, it pops up and says in an alert box:
Invalid component id 'I2'. Cannot find component HTML
Photo of Churchboy587


  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
  • fustrated

Posted 9 years ago

  • 2
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Official Response
You could receive a message like this "Invalid Component id '12'. Cannot Find Component HTML" if:
1) You have pasted some HTML onto your page that is not valid. This often happens if you accidentally miss a portion of the code and a tag is not closed.
2) You have copied and pasted some text from MS Word that has introduced problematic HTML or CSS. The best way to avoid this is to first copy and paste into a program like Notepad (in the Accessories folder of your computer) This will strip out any unwanted formatting and you can then safely paste into the text widget.
3) You have edited two sites at the same time in different tabs or browsers and content from one has been applied to the other. This is a known issue on our side and we are working on a solution for it.

If you get a message like this, hold down the escape key until it goes away. Then try to delete any widget that you think might contain problematic HTML or text copied and pasted from MS Word. If this does not work, unfortunately you will have to rebuild the page. One thing you can do is save a copy of your pages by clicking on the drop down arrow next to the "save" button and selecting "save page as". This will give you a back up version of your page in case something goes wrong. Remember to untick the box that says "include in menu" so that the back up page does not appear in your main navigation. We are working on solutions for all three of these scenarios to prevent problems of this nature in future.