Html question, Help!!

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
How do you use the 'html' button?
Photo of Imelda Donaldson

Imelda Donaldson

  • 14 Posts
  • 1 Reply Like
  • frustrated

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Imelda,

I'm sorry to hear you are having trouble with this and can definitely help! Are you wondering about how to use the HTML Widget to add code to your site? Here is a link to a tutorial with the steps for how to use this widget: Adding HTML.

Please let me know if this does not answer your question or if you continue to have trouble with this.

Kind Regards,
Emmy
Photo of Imelda Donaldson

Imelda Donaldson

  • 14 Posts
  • 1 Reply Like
Can I add code by highlighting some text and then clicking on the html button? This is what I have been doing , but there is a problem.

I am attempting to build an associate site for Amazon, and want to embed lots of code into my text for linking to Amazon products. I seem to be hitting road blocks. When I save and publish my site and check the text links, they go to an error page. If you could try this and see what I am talking about. My site is www.BaytownND.com. Just click on the first several links in my text on my first page and you will see what I mean. Could you then go into my 'my yola' and see the actual text that I have embedded and see if you notice any problem with the way I am going about this? I really appreciate it!
I have built 2 other websites using other hosting websites, and have edited HTML on both with no problems, so I am getting frustrated with having so much struggling with this one. Thanks in advance for your time!
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Imelda,
I am going to ask a colleague of mine who is very versed in HTML to see if she is able to see what the problem is and give you some suggestions. She is not currently online, but when she returns she will be able to take a look. Thanks for your patience.

Emmy
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello Imelda

Thanks for your patience! I have taken a look at your links and it appears that the links themselves are not correct. Can you please double-check that you're using the correct URL for your links?

Please let me know how this goes.