Http error 500

  • 3
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Solved
My website is not working properly,i`m getting an error message http 500,internal server error and pages not displaying.Could i have some help please.Is it a problem at synthasites end?
Photo of DG

DG

  • 27 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 10 years ago

  • 3
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi DG,

Could you post your URL so that we can take a look?
Photo of Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes

Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes, Champion

  • 2582 Posts
  • 279 Reply Likes
Hi Marije

My site is acting funky too... As well as some of the featured sites

Sometimes some pages load and sometimes they don't Very slow. The banners sometimes don't show up at all
Photo of Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes

Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes, Champion

  • 2582 Posts
  • 279 Reply Likes
Okay they are fine now... I checked the featured site and they are loading fine as well

Hmmm Hick-up this morning
Photo of DG

DG

  • 27 Posts
  • 0 Reply Likes
My site is www.clubgk.co.uk.Thanks.The menu items appear at the side instead of the top where they should be and the page goes all out of shape as well.
Photo of Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes

Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes, Champion

  • 2582 Posts
  • 279 Reply Likes
Spoke too soon...
getting intermittent errors and sometimes everything is jammed up against the left side of the screen.
(An internal server error occurred. Please try again later.)

Going to bed now and I feel bad for you guys there... :(

Server probs stink

Keep your chin up ;)
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi Ed - no problems on our side, may just have been a hiccup!
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi there - I can see your site DG - please let me know if you're still experiencing the problem. Remember to click on Refresh!
Photo of Rick

Rick

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
me too, slow and messed up pages!
Photo of Kid

Kid

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
I am Having the same problems then it seems fine then problems are back again. It seems to caused be site update
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hey everyone - please could you try your site's again, everything should be working fine.
Photo of PinkLady

PinkLady

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
As a graphic designer I need to people to see my work and after working on my page for a while and getting my own domain now I just can't see the website. Every time I visit my site I see the host page with my domain name.
Then when I sign in I just see HTTP ERROR 500. Please help me I need my page online. If there is anything I can do to help I will do it. But PLEASE,
PLEASE HELP ME.....I am in despair!
Thanks in advance for time and consideration.
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi PinkLady - can you post your URL so that we can help you get your domain working. Did you edit your DNS settings so that your domain points to SynthaSite? Check this post for more info: http://getsatisfaction.com/SynthaSite....

Do you see the 500 error when you sign into your site and view it in the Site Builder?
Photo of Per0

Per0

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
HTTP Status 500 -

--------------------------------------------------------------------------------

type Exception report

message

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception

org.apache.jasper.JasperException: javax.servlet.ServletException: com.incubeta.synthasite.api.exceptions.InvalidLoginException
org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.handleJspException(JspServletWrapper.java:521)
org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:397)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:336)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:265)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:803)
org.jboss.web.tomcat.filters.ReplyHeaderFilter.doFilter(ReplyHeaderFilter.java:96)

root cause

javax.servlet.ServletException: com.incubeta.synthasite.api.exceptions.InvalidLoginException
org.apache.jasper.runtime.PageContextImpl.doHandlePageException(PageContextImpl.java:850)
org.apache.jasper.runtime.PageContextImpl.handlePageException(PageContextImpl.java:779)
org.apache.jsp.ide.index_jsp._jspService(index_jsp.java:773)
org.apache.jasper.runtime.HttpJspBase.service(HttpJspBase.java:70)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:803)
org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:373)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:336)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:265)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:803)
org.jboss.web.tomcat.filters.ReplyHeaderFilter.doFilter(ReplyHeaderFilter.java:96)

root cause

com.incubeta.synthasite.api.exceptions.InvalidLoginException
com.incubeta.synthasite.api.core.SynthaSiteSession.fromRequest(SynthaSiteSession.java:148)
com.incubeta.synthasite.api.core.APIBase.getSynthaSiteSession(APIBase.java:158)
com.incubeta.synthasite.api.data.UserAPI.getUserDetails(UserAPI.java:56)
org.apache.jsp.ide.index_jsp._jspService(index_jsp.java:455)
org.apache.jasper.runtime.HttpJspBase.service(HttpJspBase.java:70)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:803)
org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:373)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:336)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:265)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:803)
org.jboss.web.tomcat.filters.ReplyHeaderFilter.doFilter(ReplyHeaderFilter.java:96)

note The full stack trace of the root cause is available in the JBossWeb/2.0.1.GA logs.

--------------------------------------------------------------------------------

JBossWeb/2.0.1.GA

That is my Problem!!! I cant 2 make a site!!
Photo of Ruth

Ruth

  • 2819 Posts
  • 135 Reply Likes
Hi Per0,

Are you perhaps trying to use SynthaSite without logging in first. Maybe you are trying to access it via an old bookmark.

To make things work, you will need to log in at www.synthasite.com

If you have forgotten your password, you can reset it by clicking on the "Forgot password?" link.
Photo of David  Burger

David Burger

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
unable to access my site, I have alot of time and work invested in its development? error http 500 internal server error, That would be your end! Please tell me that this forum isnt the best I can hope for?
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi David
I am sorry if this forum is not up to your standards. We do our best here. You normally get an HTTP 500 error when you are trying to access the site builder using a bookmark without being logged in. Try going directly to www.yola.com and logging into your account. If this does not resolve the problem please let us know.