I Can't place my Header and a my logo where they belong at the same time.

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Not a Problem
When I type and place my main header in the position at the top of my index page my logo disappears and visa vera. When I change any settings of my main header in the Style Designer my logo follows those commands.
Photo of Jane

Jane

  • 86 Posts
  • 5 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Jen

Jen

  • 206 Posts
  • 24 Reply Likes
Hello Jane,

With certain Styles you can choose between having a page heading or a logo and a tagline.  If you select to use a page heading, your logo will not display.  

It sounds like your needs would be better met if you use your logo with a tagline.  You can enter the text you used for your page heading as a tagline instead.  Here's how:

  1. First, click on your page heading area.
  2. In the page heading dialog box, type in your text in the Site Tagline text box.
  3. Now, you can go to Style > Style Settings > Style Designer.
  4. Open the "Advanced" tab.
  5. Under the "Colors" section, locate "Logo" and click on the square to the right.
  6. In the dialog box that opens up, click Edit > Select Image.
  7. Upload your logo or select your logo from the File Manager.
  8. You can then determine your alignment and width of your logo.
  9. Click on the X to save your changes.
  10. Locate "Site Tagline" and click on the square to the right.
  11. You can select the color you wish to have for your text and click on the X to save the changes.
  12. To control the background behind your Site Tagline, locate "Site Tagline background" and click on the square to the right and select your new color.
  13. If you wish to change your font-family and font-size, scroll down to the "Fonts" section. 14. Locate "Site Tagline" and click on the ellipses to the right.
  14. In the dialog box that opens up, you will have access to the following options:
  • Font Family
  • Font Weight
  • Font Size
  • Text Decoration
  • Letter Spacing
  • Line Height
  • Text Transform
  • Text Alignment
I hope that helps!
Photo of Jane

Jane

  • 86 Posts
  • 5 Reply Likes
Hi,
Thanks for all the help. I had already tried what you suggested, yet I still had the problem. I soon found out I had a lot of other problems too. But, glad to say that I worked them all out. It had nothing to do with Yolas site builder at all. I just needed to update FireFox.