I cannot use the "Save as" feature

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Solved
Hi Yola. The "Save as" feature will not work. I click the save page as then I enter the info like this...



Then when I click "OK" this comes up:



I am using Google Chrome (8.0) I don't know why it's doing this. I tried it on two different internet connections and it wont work on neither of them.

Thanks,
Nathan
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
  • confident

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes

Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes, Champion

  • 2582 Posts
  • 279 Reply Likes
Nathan switch the _ for a -

That should do it...
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Thanks Ed, but I used to be able to do this. I always used the underscores (_) and not the dashes (-) Thanks though, it worked! :)
Photo of Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes

Ed-a-Torials @ Honey Bear Playhomes, Champion

  • 2582 Posts
  • 279 Reply Likes
Go figure... I ran into it years ago... Amazed that I remembered. ;)

Happy site building
Ed

You can find me with my head in the honey pot here...

Honey Bear Playhomes Tips and Favs in one place... A Honey bear Playhomes Tip ;)
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hey Nathan

Additionally, if you wish to have a _ in your page name, just enter "free music". The URL will automatically insert an underscore between your words in the URL and then you can edit your page navigation to include the underscore by going to "Edit Navigation" and editing the labels.

I hope that helps!
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Hi Sanja, thanks for the tip! I will do that.
Photo of Nathan

Nathan, Champion

  • 3739 Posts
  • 307 Reply Likes
Yola Reps: You can mark this as "Solved" now if you want.