I can't delete or add any widgets

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 years ago
  • Solved
I work with Notepad so that couldn't cause the problem. I've tried everything I have read on this forum but I can't do anything. I didn't have that kind of problems before. When I try to add a widget it just hanging up loading and when I try to delete a widget nothing happens.
I have already deleted one page from the site and tried to build it again very carefully and when i had just a little editing left, the same problem occurred. It occurs when I deleted an old page and put a new one on the same place in the menu where was the old one. I don't understand at this moment why would this causing the problem.
Photo of bach09

bach09

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • frustrated

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Hi bach09,

I'm sure you're frustrated and I hope I can help. Could you let us know what browser and version you are using? For example, Internet Explorer 7, Firefox 3 etc.

There are a few other steps you can try:
1. Clear your browser's cache. This link has more information: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Bro...
2. Check your privacy settings. You must accept cookies from Yola. Please click on this link to find instructions for accepting cookies with your browser: http://www.google.com/cookies.html
3. Check that your browser is set to enable Javascript. This link has more information on how to check: http://www.google.com/support/websear...
4. Try loading the site in a different browser (eg. Firefox, Safari, Internet Explorer).
5. Try loading the site on a different computer or network if possible.

If none of these suggestions solves your problem, please could you also post your site's URL so that we can take a look.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello bach09

Just wanted to know if you're still having trouble with this or has the problem been resolved?

Please let us know if we can offer our help.
Photo of bach09

bach09

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Hello.
I find the problem - the Bidvertiser ad codes. Now I find a way to work with them so they do not make any problems, for now at least. Thank you for your efforts.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I'm happy to hear that you have found a way to work with your ad codes. :)