I can't publish my site!!

  • 1
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Acknowledged
Merged

This conversation has been merged. Please reference the main conversation: Internet Explorer 6 - Trouble with Publishing/Updating

I haven't been able to publish my website in over 6 hours. I tried clearing my cache and it still won't work. Please help!
Photo of joomla

joomla

  • 69 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi Miguel

What browser are you using?

If you are using Internet Explorer 6, please look at my last reply on this thread for further information: http://forum.yola.com/yola/topics/my_...

If you are using a different browser, please let me know.
Photo of joomla

joomla

  • 69 Posts
  • 0 Reply Likes
I believe I'm using the latest version of Firefox. It worked yesterday, the day before, and so on.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
That is odd. I am able to update sites in Firefox. Would you mind dropping me an email at support@yola.com so I can investigate this further? With your permission I would like to try to update your site from my side to see if I can see what the problem is.
Photo of joomla

joomla

  • 69 Posts
  • 0 Reply Likes
Did you receive it?
Photo of joomla

joomla

  • 69 Posts
  • 0 Reply Likes
I just sent you an email. :]
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Answered.