I published my website - but it's not on the internet!

  • 1
  • Question
  • Updated 8 years ago
  • Answered
I've published my site - but then if I click on the link from the publish page, I just get a blank browser window. It's the same if I put my URL directly into the browser.

When I first published it, there was no problem. Although the Url changed from http://www.dibmarketing.co.uk to http://dibmarketing.co.uk - which I believe is not a major issue (I did add 2 A-records to my dns host as recommended by yola). I have tried looking under both options. I've even googled my domain - but that was a legacy of my last website so no joy there either.

Any ideas where my "published" website might be please?
Photo of di


  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
  • tearing my hair out!!!

Posted 8 years ago

  • 1
Photo of KanThaiDecor


  • 2402 Posts
  • 263 Reply Likes
I see your site just fine
Photo of Emmy


  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello di,

I am also able to see your website and your domain settings look correct; this is what I see when I go to your domain. By the way; awesome looking site!

Let us know if you have any further troubles or do not see your site.

Photo of di


  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks Emmy - Yes I can see my site just fine now too! I don't understand what went wrong, but it's back now. Maybe it was a problem with my dns host.

Glad you like the site. I must say yola is a sheer joy to use. Keep up the good work.

Kindest regards,

Photo of Kershnee


  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes
Hi Di - Glad to hear that you can now see your site and thank you for your kinds words.