I registered my domain www.careercarecenter.com and published my site 72 hrs before but still I am unable to access my site from explorer.

  • 1
  • Question
  • Updated 10 years ago
  • Answered
I Pulished 72 hrs before from synthasite still I am unable to access my site on personal domain.
Photo of sha

sha

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 10 years ago

  • 1
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi sha

Can you tell us where you registered your domain?

If you are using a first level (.com) domain that you bought elsewhere you need to configure your DNS settings to point your domain to SynthaSite. Let us know if this is something you have already done, or if you need help with it.

We would like to help you get your site up and running soon.
Photo of sha

sha

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
I bought my domain from www.ewebguru.com. I configured DNS to Synthasite. Still I am not able to access my site. Please do a favour.to solve my problem.
Photo of sha

sha

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
I bought my domain from www.ewebguru.com. I configured DNS to Synthasite. Still I am not able to access my site. Please do a favour.to solve this.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Hi sha

I tried to do a look up on your domain, but it does not appear to be set up to point to SynthaSite. The IP address I get when I look up your domain is: "217.151.171.7" Please contact the support department of www.ewebguru.com and ask them to help you set up an A record (address record) to point to: "208.75.208.172"

I wish this was something I could help you with, but each domain name registrar is different and as I do not have an account with www.ewebguru.com, I can't give you specific instructions. Hopefully they can help you, however. Let us know how it goes.