I still can not edit my site

  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Solved
I still can not remove my widgets for the past week.... I need help. I already sent a message to the yola tech people but that was two days ago. Not sure if they are doing anything at all. Please help me. All I can do is delete old pictures and text and use the same text and areas to post new adoptable dogs. I need this fixed.
Photo of June

June

  • 90 Posts
  • 0 Reply Likes
  • very aggrivated

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of safi ullah

safi ullah

  • 142 Posts
  • 9 Reply Likes
i am also experiencing the same matter
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hello Safi,
Can you give us some more specifics on the problem you are having such as your domain name and the page of the site that is having the problem. If you can describe in detail the problem I will go in and have a closer look.

Thanks,
Emmy
Photo of June

June

  • 90 Posts
  • 0 Reply Likes
Completely frustrating. I have a site to run, and keep current and its impossible. I can post adoptable dogs that are on a home trial, to buy time for a week but times up. I need to move em out, I can delete the picture but I am left with multiple divider lines that the puplic sees, thank god they can't see the empty column dividers and empty text sections. I use foxfire. I am running a full computer antivirus scan. But its Nortan and updates on its own. But just in case.
Photo of Emmy

Emmy

  • 5892 Posts
  • 299 Reply Likes
Hi June,
I'm sorry to hear you are having this problem, it does sound very frustrating. I am not sure who you have been working with via email, or at what process one of our support specialists is at with helping you.

A few questions, you said you are using Firefox, do you experience this problem with multiple browsers, or just Firefox. Also, have you tried to edit your site from multiple computers, or just one. I would like to find out if the problem is localized to your computer and if I am able to replicate what you are seeing. Can you please let me know what your domain name is as well as a page where this problem is occurring so that I can go in and test it. Thank you for working with me on this.

Emmy
Photo of June

June

  • 90 Posts
  • 0 Reply Likes
Ok, I tried using Internet explorer, I use Firefox. It still did not work. I tried through my husbands computer, still no luck. even tried through my ipod touch, almost looked like I could delete a column divider but would not save, then it would shut down. I updated foxfire about two days ago, Flash and Java.
This is The message I sent to Tech support,
--------------------------------------------------------------------------
Ok, right now and for the past few months I have no MS word or other word prosessor text to my knowlege. I have looked through and there is none. I can not delete text or Column dividers. when I try to add them, it says its loading and never finish's.
Ok so farall of the pages I am having issues with are.

Home in 2011-
left side, widgets are not working. Right side they are fine.

Adoptable dogs pages 1 and 2 both.
I can not delete widgets that are on my pages already. I can not add any new widgets, UNLESS it is in the column dividers that are already there.
I can delete the text words or pictures that are in the column dividers. and I can add new pictures in the columns already there.

Make-over page, can't use HTML or column divider.

I have checked all my other pages and they are working. The above pages are what I edit very often.

Please look at this... Please.
www.pawswithneeds.com
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hello June,

Thank you for such a detailed explanation of the issues you're seeing. I have taken the liberty of going into your Sitebuilder to see if I can replicate the problems.

On all your pages that you've mentioned you're having trouble with, many of your codes for your HR line is not complete. You're missing the closing >. Currently, it looks like this:


Instead, it needs to look like this:
<hr size="5" color="brown">


Once you have added this back in to all your HR codes, you should no longer have an issue with your pages.

Another thing I noticed is that you have a number of pictures on your site. This will affect your page load speed as it has to upload all those pictures. You may want to consider creating a slideshow instead with slide.com. Here are further instructions.

Additionally, I also noticed that you said that you're using FF? What version of FF are you using? Right now FF4 is a bit buggy and affects your Sitebuilder's performance. If you are using this version, I suggest rolling back to at least 3.6.17 as can also help with the overall performance level of your Sitebuilder.

I hope this has helped. Please do let us know if you still are having trouble with this.
Photo of June

June

  • 90 Posts
  • 0 Reply Likes
I have gone through all of my HTML codes. And fixed all that were an issue. It stemmed from the HTML widget not allowing the copy and pasting . I typed out a code a missed that one thing on the end. It spiraled out of control when I had to retype many times... Lord have mercy. Sanja you are an Angel. You saved me. LOL My site is working very well now... THANK YOU YOLA EMPLOYEES...
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I am so pleased to hear that the issue has been resolved! Well done for persevering and fixing up all those codes! :)