I'm told my site is live.... except it isn't!

  • 1
  • Question
  • Updated 7 years ago
  • Answered
I've set up a new site and bought a domain from Yola. I've published the site and it tells me its live... except when I go to the site it comes up with a similar address but not the yola one? Can anyone help please?
Photo of createahealthyfuture

createahealthyfuture

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 7 years ago

  • 1
Photo of Gop

Gop

  • 189 Posts
  • 54 Reply Likes
Could you tell us your site address please?
Photo of createahealthyfuture

createahealthyfuture

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Photo of createahealthyfuture

createahealthyfuture

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
it keeps going to old site provider www.theoldschooltebay.co.uk
Photo of Gop

Gop

  • 189 Posts
  • 54 Reply Likes
It looks as if it isn't published at this moment which could mean that there's an issue with the configuration or it hasn't propagated through the web as yet.

I get a prompt asking if I mean "theoldschooltebay.co.uk". It can take a few hours typically given as 48-72 hours for propagation but most commonly very much shorter.

The registrar is listed as TUCOWS about an hour ago I think. Owner R.R. (in full) "Registration request being processed"
Photo of createahealthyfuture

createahealthyfuture

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you so much for your help. That makes sense.... I'll hang fire a bit, before I try again. Thanks again :-)
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
Thanks for the help, Gop!

createahealthyfuture,
If you are still needing assistance, please let us know. We'll be happy to help.
Photo of Glenn Barry Gridley

Glenn Barry Gridley

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
My site address isn't working either? Same situation as Gop :/

My site address is: www.thecharutybuddies.co.uk

Help please? :(
Photo of Glenn Barry Gridley

Glenn Barry Gridley

  • 2 Posts
  • 0 Reply Likes
* www.thecharitybuddies.co.uk

oops.. spelt it wrong.. problem still remains though! :(
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi Glenn,

We are experiencing a problem where the A records are not being added immediately. We are hopeful that after another 24 hours, the problem should be cleared up. Please do let us know if you're still having this trouble.
Photo of Stafford Jenkins

Stafford Jenkins

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Yep same here, I will wait for 24 to 72 hours www.newfoundwest.ca
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Hi Glenn and Stafford,

Your domains have now been fixed. Please let us know if you still have troubles!
Photo of carlitoberry

carlitoberry

  • 1 Post
  • 0 Reply Likes
Hi im having the same problem

Http://www.howtolosefast.co.uk

Thanks!
Photo of jeremy

jeremy, Employee

  • 1349 Posts
  • 90 Reply Likes
Hello Carlitoberry,

Your domain is now fixed and should be working now.

If you need any further assistance, please let us know.