image uploader having issues

  • 2
  • Problem
  • Updated 9 years ago
  • Acknowledged
i have been having issues with the image uploader, all my images are there but the loader is spazing out.
it keeps saying error has occurred or when i find a pic and click on it to load it to the site it picks the wrong one or when i go to click on it it resets itself to show pics i dont want.
is this because of the images being changed to a new holding place or is it something else?
Photo of

  • 110 Posts
  • 1 Reply Like
  • confused

Posted 9 years ago

  • 2
Photo of Alex


  • 3448 Posts
  • 39 Reply Likes
i have been having issues with images latly, its annoying.
Photo of

  • 110 Posts
  • 1 Reply Like
yeah it is... i had to resize all 400 pics again and redo all the pics on my site and because of that its taking forever.
Photo of Sanja

Sanja, Official Rep

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
I think it may be a problem on Yola's end. It appears that quite a few people are experiencing problems with their images. Hopefully someone from Yola will be able to take a look at this.
Photo of Kershnee


  • 2087 Posts
  • 152 Reply Likes

Sorry you are having this issue. Can you please tell me what error message you getting? Any additional info will be useful.
Photo of

  • 110 Posts
  • 1 Reply Like
i stopped using it i was to frustrated if it happens today i will not shake my comp and hit the keyboard and walk away.... i promise to sit here and smile and actually pay attention to the error screens and take notes... lol im in a better mood with today, it will be easier.

i do understand that this stuff happens but yesterday was bad all around :)