incorrect time on threads?

  • 2
  • Problem
  • Updated 10 years ago
  • Solved
Archived

This conversation was archived and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

i did not leave this reply 1 hour ago - i dot even remeber leaving it at all? Maybe i did a while back.

Incorrect times or account hi jack?

http://getsatisfaction.com/yola/topic...
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes

Posted 10 years ago

  • 2
Photo of Connor McCarra

Connor McCarra, Champion

  • 944 Posts
  • 47 Reply Likes
Post this topic in GetSatisfaction's Support aswell.

I would say it's just a problem with GS. I can't see account hi-jacking being it...I hope!
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
Sorry guys! This is our fault. Those comments are by Yola reps. We have implemented single-signon with Get Satisfaction and some weird things are happening. Definitely a bug we will sort out asap. In the meantime Littleus, please delete that comment while there is still time.
Photo of Sanja

Sanja

  • 10698 Posts
  • 495 Reply Likes
Which comment Monique?? The one on GS? I just tried..too late! I wrote and asked them to remove the thread. My apologies.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
No, the one we posted as you on that thread you pointed out. A thousand of our humblest apologies!
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
OK - i was a little worried.

I thought i was going mad.