Infratel Code Help

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Acknowledged
I need some help. for the past month I have been trying to install the "infratel" code and i cannot get the "html" widget to stay on my page so that i can load the code. Any and all help is very much appreciated
Photo of Insights Group

Insights Group

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Insights Group

To assist you further, I will need a little more information from you:
  1. On which website and which page are you trying to add the code?

  2. What do you mean when you say you can't get the HTML Widget to stay? Does this happen when you drag and drop it, or after you have pasted the Infratel code into it? Does the HTML Widget not appear on your page after you clicked on "Save" in the HTML Editor?

  3. What does this code do?

  4. Did you make sure to copy/paste the complete code?
Photo of Insights Group

Insights Group

  • 13 Posts
  • 0 Reply Likes
Dear Stefan,

Thank you for your quick response. Please see my answers below your questions hi-lighted in blue below:

On which website and which page are you trying to add the code?
The website is www.InsightsGroup.com on the first page

What do you mean when you say you can't get the HTML Widget to stay? Does this happen when you drag and drop it, or after you have pasted the Infratel code into it? Does the HTML WIdget not appear on your page after you clicked on "Save" in the HTML Editor?
When I try dragging the HTML widget to the page it does not stay. It goes back to the widget box.

What does this code do?
I received this information from Yola. The code puts a telephone on the site where people can call me for free.

Did you make sure to copy/paste the complete code?
Yes, I did.
Photo of Stefan

Stefan, Official Rep

  • 4448 Posts
  • 190 Reply Likes
Hello Insights Group

I have tested to add an HTML Widget to your website, and it worked fine for me in Firefox 16. Which browser and version are you using? Can you please clear your browser's cache and cookies, or try using a different browser, or on a different computer?

If it still doesn't work, I could add the code for you. Please let me know on which position of your home page it should be placed. When you provide code, please use these tags to enclose it: < pre > < code >your code goes here< / code > < / pre >. Please leave out all the blank spaces I added to the tags.