Internal Page Links Aren't Working

  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
  • Solved
Hi, I'm having a problem getting my internal links to work to link the pages on the site together. Half are working fine, but on some of the pages, half are not, no matter what I do to link the pages together, for example I've deleted the widget and started over, removed formatting etc. I've also tried in both Firefox and IE to see if that would make a difference and it doesn't.

These are links created using the text widget (instead of the navigation bar as I wanted a side navbar) using panels to look like buttons. I also try creating with the panels, still no go.

The website is www.wassa.ca

The links on the the first few pages are fine... (home, about us,) but then meetings, specialty, trophies page and pages thereafter I can't get the links to work... it's been hit and miss!

Please help. This is my first Yola site, and i have a few others in the works!

Kerry
Photo of Kerry

Kerry

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
  • concerned

Posted 6 years ago

  • 1
Photo of Philip Taylor

Philip Taylor

  • 355 Posts
  • 66 Reply Likes
Hi Kerry. Firstly, nice website!
The pages are all linked, but some pages are not linked correctly from certain pages. I suspect the links from those pages are not formatted correctly. Go to a good one and look at the HTML that's in there for the link (click the small HTML button above the page) and look for the a href= whatever, and copy that onto the page that doesn't work. Alternatively, drag an HTML widget onto the page you want to place the link on and write the link in HTML yourself (if you need help with this just ask)
Photo of Philip Taylor

Philip Taylor

  • 355 Posts
  • 66 Reply Likes
Further to what I just wrote:
On the Sheltie Rescue page (as an example) half-way down the HTML code there are links to your other pages (Membership etc - including your photos page.). The Membership one is correct, but the Meetings and Events one is missing the a href bit. Copy this from the good one ( change Membership to Meetings and Events in two places). and likewise for each link.
Photo of Nazlie

Nazlie

  • 1721 Posts
  • 51 Reply Likes
Thank you for helping out on this thread, Philip. Much appreciated!
Photo of Philip Taylor

Philip Taylor

  • 355 Posts
  • 66 Reply Likes
Looks great, Kerry.
I don't know if it's deliberate or not, but the link from About Us to the Photo page is still not working - probably the same thing.
Well done anyway; very attractive and absorbing.
Photo of Kerry

Kerry

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks again Philip, i have fixed this link now, and found a few others.

Kerry
Photo of Nazlie

Nazlie

  • 1721 Posts
  • 51 Reply Likes
Hi Kerry

As Philip has said, take a look at the HTML code of the links to make sure that it is correct. If you are not sure if the HTML code is correct or need help with fixing it, please let us know and we'll be happy to help.

Nazlie
Photo of Kerry

Kerry

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Thank you. I have changed all the html coding on the links that didn't work, and it seems to have fixed the problem. Still not sure why they weren't linking correctly when selecting from the drop down menu, but just glad to have it fixed now.

Thank you Philip! and Nazlie for your suggestions on how to fix!

Kerry
Photo of Brianna

Brianna

  • 2045 Posts
  • 92 Reply Likes
We are so happy to hear that everything is working for you, Kerry!