Invisible links on my site....

  • 1
  • Question
  • Updated 9 years ago
  • Answered
Google says i have broken links on my site. I removed a lot of links a while ago but its still showing them up. Can you advise me on how to get them removed from my site? When i go through my site the links are not there so where is google and others finding them from?
Photo of noggin

noggin

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
  • confused and frustrated..

Posted 9 years ago

  • 1
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
what is your site url??
Photo of noggin

noggin

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
My site is http://ecentials.com thanks for getting back to me quick!
Photo of smithy

smithy

  • 1222 Posts
  • 28 Reply Likes
i have had a look on your site and there are 3 broken links!! the 1s that are red them 1s are the broken links!! all the other links and banners are ok!!
Photo of noggin

noggin

  • 3 Posts
  • 0 Reply Likes
thanks smithy... im trying to load my site now will the red links show up or is there a place i need to go to in order to fix them?
Photo of UK Duke

UK Duke, Champion

  • 3321 Posts
  • 213 Reply Likes
Hi Noggin,

You have to be carefull where you copy text from, If you are going to copy in text to your site you have to first copy it into Notepad then from there into your Yola site.

This is also true when copying from Word or the internet.

The 2 paragraphs under the title Welcome to eCENTials.com! have unwanted styling code attached and the 'Please note' section at the bottom of the page also has unwanted code attached.

Open your site editor, copy the text i mention above into Notepad, then back into Yola, You will need to restyle it, but you should lose your google errors.

Lee.