Is there a problem with synthasite?

  • 3
  • Question
  • Updated 11 years ago
  • Answered
Archived

This conversation was archived and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: out of date

In firefox all of the copy that was formatted in ariel black has been changed, and when I try to change it back to ariel black, the wrong font appears.

In Internet explorer, my entire site is "off"... slide shows don't work, copy is missing, text formatting issues and the tabs accross the top are messed up.

I saw that you were making some changes tonight, do I need to re-do my site, or is this a temporary glitch?

You guys are the best, so I'm not too concerned... just want to know if I should start making changes or just give it time.

Thanks, Guido
Photo of Guido Graphics

Guido Graphics

  • 558 Posts
  • 41 Reply Likes
  • thankful for synthasite

Posted 11 years ago

  • 3
Photo of Guido Graphics

Guido Graphics

  • 558 Posts
  • 41 Reply Likes
In case you go to look at my site, I went ahead and re-did the formatting on the copy, but ariel black is not available.
Photo of Guido Graphics

Guido Graphics

  • 558 Posts
  • 41 Reply Likes
I just checked my site in Internet Explorer... still all funky. I haven't seen anyone else mention IE in particular. Slide shows are missing, complete blocks of copy are missing and the tabs are messed up.

I fixed the re-formatted text issues and they look fine in Firefox, But IE is "off".

http://guidographics.synthasite.com

On a positive note...The new changes are like way cool! Thanks for all the hard work providing and updating the synthasite service to us.
Photo of Monique

Monique, VP of Customer Support

  • 6294 Posts
  • 446 Reply Likes
We are looking into some problems introduced with our release. Please bear with us a while longer. The problem with your site may or may not be related, but it will be easier to tell once we have addressed all the obvious issues.
Photo of Guido Graphics

Guido Graphics

  • 558 Posts
  • 41 Reply Likes
No problem. This is weird, but I just went into my Photoshop app. and Arial Black is no longer working. It was there last night and working fine, but when I went to open the file it asked me to update, which shouldn't have happened. If I update, ariel blk dosent work, if I dont update, I can't edit. I know your not in the service of photoshop, but could the font have gotten turned off somehow? It's the same font I'm having trouble with in my site.
Photo of Bengo

Bengo

  • 308 Posts
  • 3 Reply Likes
Just F/Y/I - my symptoms are sluggish performance and the icons are absent from the lower toolbar array on top. This is within the editor; the sites themselves seem to be unaffected. I'm not worried either, especially now that I know you are making changes, so don't feel pressured.

No stress,
Bengo
Photo of Marije

Marije, Official Rep

  • 4636 Posts
  • 237 Reply Likes
Thanks Bengo - I've replied to your other post and we'll look into the text toolbar issue :)